Yeni dönem Türkçe dil kurslarımız 29 Mart 2021 Tarihinde Başlıyor!

Yeni dönem Türkçe dil kurslarımız 29 Mart 2021 Tarihinde Başlıyor!

Sevgili Aday Öğrenciler, 29 Mart 2021 Tarihinde başlayacak Türkçe dil kurslarımız için kayıtlarımız başlamıştır.

Türkçe Kursu İGÜ- TYUAM size tüm seviyeler için A1'den C1 seviyesine Türkçe kursları sunar. Her kurs 7 haftadan oluşur (haftada 4 gün, günde 4 saat, toplam 84 saat). Her seviye için kayıt ücreti 200 USD'dir.

Bir kursa kaydolmak isterseniz, 1 fotoğraf, pasaportunuzun bir kopyası ve ödemenin yapıldığına dair banka dekontunun bir kopyasını sağlamanızı rica ederiz.

Uygulama adımları;

1- Aşağıdaki bağlantıdan başvuru yapılabilir,

Lütfen tüm gerekli alanları doldurun ve 'gönder'i tıklayın

2- Bizden bir e-posta aldığınızda, fotoğraf, pasaport ve ödeme makbuzu yüklemeniz gerekmektedir.

3- Kayıt kontrol edildikten ve yapıldıktan sonra, Başvuru Sahibine kursların detayları ile ilgili bir bildirim e-postası gönderilecektir.

• Bizden bir kabul mektubu isterseniz?

Sürece ek olarak, ödeme makbuzunuzu ve pasaportunuzun kopyasını aldıktan sonra, size vize başvuru işlemi için ihtiyaç duyacağınız Kabul Mektubunu göndereceğiz. (Başvuru yaparken istekte bulunduysanız) Bu aşamadan sonra kaydınızı tamamlamak için İGÜTÖMER Ofisimizi ziyaret etmeniz gerekmektedir. İkamet izni belgesi almak isteyen öğrencilerin ofisimiz tarafından sağlanan Belge Talep Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Üniversite tarafından size sağlanan resmi belgeleri kullanarak vizeyi almaktan sorumlu olduğunuzu lütfen dikkate alın. Üniversite, vize başvuru sürecinden sorumlu değildir.
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: (igugelisim@gelisim.edu.tr)

Bize katılmanızı dört gözle bekliyoruz!
Saygılarımızla.