İngilizce Dil Kursları 12.09.2022 Tarihinde Başlıyor!

İngilizce Dil Kursları 12.09.2022 Tarihinde Başlıyor!

Sevgili Aday Öğrenciler,

12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak İngilizce dil kurslarımız için kayıtlarımız başlamıştır.

İGÜ- TYUAM, size A1 seviyesinden C1'e kadar geniş bir yelpazede İngilizce dil kursları sunuyor.
Her kurs 8 hafta sürüyor. (haftada 4 gün, günde 3 saat, toplam 84 saat) Her seviye için kayıt ücreti 250 USD'dir.

Ön kayıt uygulama adımları;

1. Aşama -
  Buradan başvuru yapılabilir,

Lütfen tüm gerekli alanları doldurun ve 'gönder'i tıklayın.

2. Aşama - Bizden bir e-posta aldığınızda, ilgili mailde yer alacak referans numarası sizinle paylaşılacaktır. Böylelikle başvurunuzun ilerleyişini adım adım takip edebilirsiniz. Bu süreçte eğer eksik evraklarınız var ise (fotoğraf, pasaport ve ödeme makbuzu) tamamlanması gerekmektedir.

3. Aşama -
Kayıt kontrol edildikten ve onaylandıktan sonra, başvuru sahibine kursların detayları ile ilgili bir bildirim e-postası gönderilecektir.

• Bizden bir kabul mektubu isterseniz?

Sürece ek olarak, ödeme makbuzunuzu ve pasaportunuzun kopyasını ön başvuru sayfasından bize ilettiğiniz takdirde size vize başvuru işlemi için ihtiyaç duyacağınız "kabul mektubu"nu göndereceğiz. (Kabul mektubu için başvuru yaparken istekte bulunduysanız bu işlem gerçekleştirilecektir.)

Üniversite tarafından sağlanan resmi belgeleri kullanarak vizenin alınmasından aday öğrencilerimizin sorumlu olduğunu unutmayınız. Üniversite, vize başvuru sürecinden sorumlu değildir.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen e-posta adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: (igutyuam@gelisim.edu.tr)

Bize katılmanızı dört gözle bekliyoruz!
Saygılarımızla.