TÜRKÇE VE YABANCI DİL UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Misafir öğrencilere "Kütüphane Eğitimi"

Misafir Öğrencilerimizin "Kütüphane Eğitimi"

Üniversiteler arasında önde gelen kütüphanelerden birine sahip olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, İGÜTÖMER öğrencilerine kütüphane hakkında bilgi verdi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ahmet Şenol Armağan öğrencilere kütüphanenin kullanımı, kütüphane web sayfası ve kütüphane üyeliği hakkında detaylı bilgi paylaştı.

2018 yılı itibariyle 5 farklı yerleşkede bünyesinde kütüphane hizmeti veren İstanbul Gelişim Üniversitesi, 50 bin basılı, 180 bin elektronik, toplam 230 bin materyale sahiptir. 2018 yılında üye sayısı 8 bin 800'ü aşmıştır. Aynı zamanda yayıncılık faaliyetlerinin görev ve sorumluluğunu da alan Kütüphane Daire Başkanlığı 2012 yılından bu yana 61 kitap yayımlamıştır. 3 akademik hakemli ve 1 popüler olmak üzere, toplam 4 basılı ve elektronik dergi düzenli olarak yayımlamaktadır.

İGÜTÖMER Kütüphane Eğitimi (2)

İGÜTÖMER Kütüphane Eğitimi (3)

İGÜTÖMER Kütüphane Eğitimi (1)

Düzenleme Tarihi: 28 11 2019