TÜRKÇE VE YABANCI DİL UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Türk Kahvesi İkramı Günü

Türk Kahvesi İkramı

''Türk Kahvesi İkramı'' ismi ile İGÜTÖMER'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen, etkinlikte, misafir öğrencilere Türk Kahvesi ve lokum ikram edildi.

Türk Kahvesinin tarihsel süreçteki serüveni, etnografisi ve sosyokültürel önemi de katılımcıların ilgisine sunuldu. Somali, Nijerya, Irak, İran, Suriye, Ürdün, Cezayir, Yemen, Pakistan, Afganistan, Filistin, Gabon, Türkmenistan gibi çok sayıda ülkenin öğrencilerinin katılım gösterdiği organizasyonda İGÜTÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yıldırım'ın açılış konuşmasının ardından, etkinliğe katkıda bulunan Özlem Işık, “Kahve Kültürü ve Yansımaları” hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Periyodik aralıklarla düzenlenerek geleneksel hâle getirilmesi planlanan ''Kahve İkramı'' etkinliği kapsamında kahve kültüründe ilişkin hazırlanan sunum, misafir öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Türk Kahvesi İkram Etkinliği

Türk Kahvesi İkram Etkinliği-2