Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi -

2. Duyurular

TÖMER Kurslarımız 29 Ocak 2024 Tarihinde Başlıyor

Sevgili Aday Öğrencimiz,

Türkçe kurslarımızın 29 Ocak 2024'te başlayacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Kurs kayıtlarını yenilemek isteyenlerin ödeme dekontunu, öğrenci numarasını, adını ve soyadını igutyuam@gelisim.edu.tr adresine göndermeleri rica olunur.

Bir Kur için kayıt ücreti: 325 USD'dir

İlk kez kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki adımları izleyebilirler;

Adım 1 - Aşağıdaki linkten başvuru yapılabilir,

Lütfen tüm gerekli alanları doldurun ve her dosya için bir seferde 'gönder'i tıklayın.

Adım 2 - Bizden bir e-posta aldığınızda, ilgili e-postadaki referans numarası sizinle paylaşılacaktır. Bu sayede uygulamanızın ilerlemesini adım adım takip edebilirsiniz. Bu süreçte eksik belgeleriniz varsa (fotoğraf, pasaport ve ödeme makbuzu) tamamlanması gerekmektedir.

Adım 3 - Kayıt kontrol edilip onaylandıktan sonra, başvuru sahibine kursların detayları ile ilgili bir bilgilendirme e-postası gönderilecektir.

Bizden bir kabul mektubu ister misiniz?

Kabul mektubu ücreti 975$'dır. Ancak, en az 3 kursa kayıt olursanız bir kabul mektubu sağlayabiliriz.

İşlemin yanı sıra ön başvuru sayfasında ödeme dekontunuzu ve pasaport fotokopinizi tarafımıza göndermeniz durumunda vize başvuru süreci için ihtiyacınız olan "kabul mektubu" tarafınıza iletilecektir. (Kabul mektubu için başvuruda bulunurken bir talepte bulunduysanız, bu yapılacaktır.)

Lütfen aday öğrencilerimizin üniversite tarafından sağlanan resmi belgeleri kullanarak vize almalarından sorumlu olduklarını unutmayınız. Üniversite vize başvuru sürecinden sorumlu değildir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: (igutyuam@gelisim.edu.tr)

Kurslarımız yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Bize katılmanı dört gözle bekliyoruz!