Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi -

2. Duyurular

TYUAM Yabancı Dil Kurslarımız Başlıyor

Merhaba,

20 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olan İngilizce kurslarımız için kayıtlarımız başlamıştır.

İGÜ-TYUAM, size A1 seviyesinden C1'e kadar geniş bir yelpazede İngilizce dil kursları sunuyor. Her kurs 7 hafta eğitim süresine sahip olmakla beraber, Pazartesi, Çarşamba, Cuma olmak üzere haftada 3 gün, günde 3 saat, toplam 63 saat eğitim verilmektedir.

Dersler saat 18.00-21.00 saatleri arasında yapılacaktır.
Eğitimlerimiz yüz yüze yürütülecektir.
Her seviye için kayıt ücreti 9000 TL’dir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi iç paydaşlarına (personeller ve mezunlar) 4500 TL’dir.

Ön kayıt uygulama adımları;

1. Aşama- Buradan başvuru yapılabilir:

Lütfen tüm gerekli alanları doldurun ve 'Gönder’i tıklayın.

2. Aşama- Sistem sizi başvuru aşama ekranına aktaracaktır. Bu aşamada Pasaport/Kimkik, Vesikalık Fotograf, ve Ödeme dekontunu fotoğrafının çekip sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Ek olarak, bizden anında bir e-posta alacaksınız, ilgili mail de yer alacak referans numarası vasıtasıyla başvurunuzun ilerleyişini adım adım takip edebilirsiniz. Eksik bıraktığınız takdirde referans numarası ile geri dönüp yapıp süreci tamamlayabilirsiniz. Bu aşamada eğer eksik evraklarınız var ise (fotoğraf, pasaport (varsa) ve ödeme makbuzu) tamamlanması gerekmektedir. Eksiklik durumunda kayıt süreci ilerletilememektedir.

3. Aşama- Ön kayıt sürecinde yüklemiş olduğunuz evraklarınız kontrol edildikten ve onaylandıktan sonra, başvuru sahibine kursların detayları ile ilgili bir bildirim e-postası gönderilecektir.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen e-posta adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: (igutyuam@gelisim.edu.tr)

Bize katılmanızı dört gözle bekliyoruz!
Saygılarımızla.